Deelnemer worden?

Wat Relais is en doet…

Relais restaurants is een samenwerkingsverband van restaurateurs met een gemeenschappelijk streven naar goede smaak, kwaliteit en gastvrijheid.

Wat betekent dat voor u als toekomstig lid?

U gaat deel uitmaken van een toonaangevend samenwerkingsverband binnen de gastronomische wereld met de volgende kernmerken:

  • Toegankelijk en gastvrij met een redelijk prijsniveau 
  • Waar kwaliteit met een hoofdletter wordt geschreven 
  • Ambachtelijk en puur wordt gekookt 
  • Gewerkt wordt met regionale producten 
  • Duurzaamheid wordt nagestreefd 
  • En ook kennis wordt overgedragen 

Dit zijn de krachtige waarden waarin wij geloven, waar wij voor staan en die wij als vereniging uitdragen in uitingen en acties.

Als u zich in bovenstaande uitgangspunten kunt vinden, hoort uw zaak wel degelijk bij ons. Relais is met hernieuwd enthousiasme bezig de energie en spirit van de aangesloten restaurateurs te bundelen tot een levende en zichtbare club, die voor u, naast de praktische voordelen, uw zaak ook een preferentie geeft bij de gast, een vlag waaronder we allemaal varen.

Over de praktische voordelen sturen wij u graag wat informatie.

Over de zichtbaarheid van Relais het volgende: begin 2011 is in een grote oplage het geheel vernieuwde magazine Gastvrij Relais verschenen, met daarin een uitgebreide presentatie van alle aangesloten restaurants. Begin maart heeft het samenwerkingsverband de succesvol verlopen ‘Relaisweek van de streek’ georganiseerd, die veel nieuwe bezoekers naar de restaurants heeft gelokt. In juni is een aantrekkelijk uitgevoerd boekje uitgekomen, waarin op smakelijke wijze aandacht werd besteed aan de mogelijkheid buiten te eten bij de Relais Restaurants. In voorbereiding zijn acties zoals verkiezing van Relais chef en Gastheer/gastvrouw.

Allemaal bedoeld om het samenwerkingsverband en de aangesloten restaurants scherper op de kaart te zetten.

Voor u, dachten wij, een goede reden het lidmaatschap te overwegen! Neem contact met ons op.

Reserveer online

Restaurant v/d week

Parker’s Winebar & Restaurant @ Rosarium

Bij Parker’s waant u zich in een oase van rust, op loopafstand van het rumoer van de drukke stad. Wij bieden u een smakelijk lunch of een avond uit in een prachtige,...

Lees verder

Relais Smaakcheque

Origineel cadeau, relatiegeschenk of gewoon een leuke verrassing? De Relais Smaakcheque is altijd welkom!

Lees meer

Relais Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig de culinaire nieuwsbrief. Vol met de lekkerste recepten en meer!

Meld u aan