Over Relais Restaurants

Relais Restaurants is een alliantie van 16 restaurateurs met een gemeenschappelijk streven naar goede smaak, kwaliteit en gastvrijheid. De organisatie is midden jaren tachtig ontstaan als een vriendenclub van gelijkgestemde restauranteigenaars. Deze vriendenclub is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste samenwerkingsverbanden van kwaliteitsrestaurants in Nederland.

Onze kracht

De kracht van de organisatie schuilt in het feit dat ieder lid beschikt over een unieke identiteit en daarmee op geheel eigen wijze invulling geeft aan het gezamenlijk streven naar goede smaak. Dit komt vooral tot uiting in de kaart, het wijnassortiment, de entourage en de bediening. Zo bent u als gast van een Relais-restaurant altijd verzekerd van topkwaliteit en een unieke smaakbeleving.

De aangesloten restaurants vindt u verspreid over heel Nederland. Er is dus altijd een locatie bij u in de buurt waar u kunt genieten van een bijzondere lunch, diner of gewoon even gezellig kunt neerstrijken voor een kopje koffie of drankje. Bij diverse leden vindt u ook hotelfaciliteiten en kunt u uitgebreide arrangementen boeken. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan één, twee of zoveel locaties u maar wilt.

Reserveer online

Restaurant v/d week

Parker’s Winebar & Restaurant @ Rosarium

Bij Parker’s waant u zich in een oase van rust, op loopafstand van het rumoer van de drukke stad. Wij bieden u een smakelijk lunch of een avond uit in een prachtige,...

Lees verder

Relais Smaakcheque

Origineel cadeau, relatiegeschenk of gewoon een leuke verrassing? De Relais Smaakcheque is altijd welkom!

Lees meer

Relais Nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig de culinaire nieuwsbrief. Vol met de lekkerste recepten en meer!

Meld u aan